Raport devastator al corpului de control al lui Dăncilă la CE Oltenia

Corpul de control trimis de premierul Dăncilă în timpul grevei minerilor a fost finalizat în luna iunie și este unul devastator pentru conducerea companiei. Au fost analizate alte aspecte față de cele consemnate anul trecut în raportul corpului de control al ministrului Energiei.

Inspectorii trimiși de Dăncilă au analizat modul în care au fost numiți actualii membrii ai Directoratului și au constatat că în cazul unora nu a fost respectată legislația. Au fost găsite nereguli majore și în privința modului în care au fost plătiți șefii CE Oltenia.

Un capitol apare este dedicat liderilor sindicali care sunt încadrați ca inspectori sociali. Corpul de control a constatat că salariile lor sunt mai mari decât alte altor categorii sociale, dar și că unii lideri sindicali au fost plătiți în același timp de companie și de sindicate.

Probleme ar fi fost legate și de stocul de cărbune pentru iarnă, care ar fi fost mai mic decât cel prevăzut în actele normative, dar și cu achizițiile unor servicii de pază și de transport.

Raportul are peste 130 de pagini. Revenim cu detalii în cursul zilei.

Vizualizări: 2,978

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: