Reacția campioanei Denisa Tîlvescu după ce i-a fost dedicat un desen

Canotoarea gorjeancă Denisa Tîlvescu a reacționat public după ce i-a fost dedicată o lucrare de arta urbană în cadrul Festivalului Strad'Art desfășurat la Târgu Jiu. Campioana s-a declarat recunoscătoare și a transmis că abia așteaptă să ajungă acasă și să admire desenele pe viu. Denisa Tîlvescu și-a spus părerea și despre desenul dedicat campioanei Constantina Diță.

 

 

 

 

"Mă bucur foarte mult că am făcut parte din proiectul Strad-art și mă mândresc cu faptul că și eu sunt un motiv de inspiratie pentru oamenii minunați care fac magie prin creativitatea și talentul lor. Desi nu am putut fi prezenta la festival in această perioadă (pregătirea noastră pentru Campionatul Mondial de la Racice este in plină desfășurare), astept cu nerăbdare să ajung acasă pentru a putea face turul operelor din acest an și a le putea aprecia cu adevarat. Sunt recunoscătoare că ceea ce am reusit să construiesc în anii de activitate sportivă a devenit "inspiratie" pentru una din lucrările acestei editii și as dori să îi mulțumesc artistului și omului Sergiu Mazerschi pentru pasiunea și implicarea de care a dat dovada în realizarea proiectului", a fost mesajul canotoarei.

Denisa Tîlvescu a făcut parte din echipa care a câștigat medalia de aur în competiția de opt feminin la Campionatele Mondiale de Canotaj din 2017 din Florida⁠. Și-a mai trecut în cont medalii de aur și argint la mai multe Campionate Europene si a reprezentat România la Jocurile Olimpice de vară din 2020 de la Tokyo.

"Drumul performanței nu este usor și este lipsit de certitudini însă oferă în schimbul sacrificiilor o educație, îți oferă o valoare morală care nu se poate “număra” in medaliile sau titlurile obținute ci în modul în care obișnuiești să abordezi imposibilul, ceea ce nu a mai fost făcut până acum, greul si provocarile cotidiene, pe scurt - viata. Sunt onorata ca in aceasta editie doua dintre lucrarile realizate in cadrul festivalului au fost dedicate performantei sportive! Lucrarea dedicată Constantinei Diță, cea care a scris istorie la Jocurile Olimpice de la Beijing, are în spate o poveste pe care întreaga lume ar trebui sa o cunoască. Munca și ambiția, învinge întotdeauna talentul, sa obtii o medalie olimpică în proba de maraton, la 38 ani, demonstrează ca nu există limite atunci când îți dorești cu adevărat ceva", a încheiat Denisa Tîlvescu.

Galerie foto



Vizualizări: 1,122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: