Sosia reginei Elisabeta a II-a renunţă la slujbă după 34 de ani

Sosia reginei Elisabeta a II-a, Mary Reynolds, a precizat că va renunța la această slujbă. După 34 de ani în care a jucat rolul reginei aceasta a spus că va renunța din respect pentru moartea suveranei.

Mary Reynolds spune că după moartea reginei a fost abordată de o televiziune din Rusia, care i-a cerut să îmbrace costumul de imitatoare a reginei. În vârstă de 89 de ani, sosia locuieşte în Epping, Essex, și a îneput să o imite pe regină în 1988. Ea a mărturisit că i s-a spus pentru prima dată că seamănă cu regina când avea 17 ani. De 34 de ani a apărut în filme şi emisiuni de televiziune, unele dintre momentele sale cele mai importante incluzând rolul principal în filmul de comedie Bullseye din 1990, alături de regretatul Sir Roger Moore, precum şi un episod din seria aniversară de 25 de ani a serialului Doctor Who, din 1988. Mary Reynolds a declarat că se simte norocoasă să semene cu regina, dar că zilele ei ca sosie se vor încheia acum. Totuși ea va păstra ţinutele de regină, deoarece „fac parte din viaţa mea de atât de mult timp”. A dezvăluit că are două dulapuri separate - pentru ţinutele ei normale şi cele regale, dar că ar căuta în „dulapul reginei” dacă ar merge „undeva special”.

Mary Reynolds a spus că a fost abordată de o companie de televiziune rusă după moartea reginei aceasta cerându-i să îmbrace costumul de imitatoare, a informat Digi24. În ceea ce o privește pe regină, aceasta a avut numai cuvinte de laudă: „Era o persoană care avea atâta lumină şi era o persoană foarte iubită şi prietenă cu toată lumea. Se simţea ca şi cum făcea parte din familie, aproape”. Oriunde te-ai fi dus în lume, era Regina - nu regina Elisabeta, nu regina Angliei, era Regina. Nu va nu va mai fi niciodată cineva ca ea”.

Galerie foto


Vizualizări: 1,773

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: