Reacția CE Oltenia după decesul unui salariat

Complexul Energetic Oltenia a explicat într-un comunicat de presă contextul în care a avut loc luni dimineața un accident de muncă mortal.

COMUNICAT

In data de 23 iulie 2018, in jurul orei 6:00, la Cariera Pesteana, s-a produs un accident de munca soldat cu decesul salariatului Neamtu Stelica, in varsta de 49 de ani, lacatus, cu o vechime in campul muncii de aproximativ 30 de ani.
In timp ce executa lucrari de comutare de la circuitul de steril la circuitul de carbune, lucratorul s-a pozitionat in zona tamburului unui troliu, cablul acestuia prinzandu-i piciorul. Leziunile survenite au provocat decesul angajatului. Instructajul de protectie a muncii fusese efectuat, fisa de instruire a salariatului fiind semnata.

Evenimentul a fost comunicat organelor abilitate pentru a fi stabilite cu exactitate cauzele producerii acestuia. De asemenea, la nivelul CE Oltenia, o comisie interna analizeaza cauzele si imprejurarile producerii accidentului.

Societatea va respecta prevederile CCM aplicabile in astfel de situatii. Conducerea si colectivul CE Oltenia isi exprima regretul fata de tragicul eveniment care a avut loc si transmite sincere condoleante familiei indurerate.

Vizualizări: 11,304

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: