Reacția CE Oltenia la acuzațiile aduse de un lider sindical

Avand in vedere afirmatiile prezentate public de catre dl. Peptan Gheorghe care a ocupat postul de lacatus mecanic la Sectia Mecanica Rovinari, prin care acuza conducerea CE Oltenia de nepunerea in aplicare a unei hotarari judecatoresti, pentru corecta informare a opiniei publice, va comunicam urmatoarele:

In data de 10.05.2017, Curtea de Apel Craiova a obligat Societatea CE Oltenia SA la :
– reintegrarea domnului Peptan Gheorghe pe postul deţinut anterior;
– plata unei despagubiri egale cu salariile indexate, majorate si reactualizate si cu celelalte drepturi  de care ar fi beneficiat salariatul, plus cheltuielile de judecata.

CE Oltenia a respectat decizia instantei. Pentru punerea in executare a acesteia a emis decizie de reincadrare a d-lui Peptan Gheorghe pe postul detinut anterior concedierii, decizie pentru care acesta a semnat de primire, iar sumele nete corespunzatoare sunt puse la dispozitia sa, putand fi ridicate de la casieria societatii.
Precizam ca, in conformitate cu decizia emisa de Casa Judeteana de Pensii Gorj, dl. Peptan Gheorghe beneficiaza de pensie la limita de varsta, incepand cu data de 28.03.2016. Conform prevederilor art.56 din Codul Muncii, la data comunicarii deciziei de pensie, contractul individual de munca inceteaza de drept. Ulterior acestei date, nu pot fi acordate drepturi salariale cu titlul de despagubiri, fapt explicat d-lui Peptan Gheorghe in repetate randuri de catre reprezentantii CE Oltenia.  

Biroul de presă al CE Oltenia

Vizualizări: 3,849

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: