Ronaldo a greșit numele țării unde va juca. Nu a nimerit nici continentul

Transferat recent la arabii de la Al Nassr, Cristiano Ronaldo a comis deja  o gafă imensă chiar în timpul conferinței de prezentare. Acesta a greșit numele statului în care s-a transferat dar și continentul pe care se află, spunând că a ajuns în Africa de Sud.

Conferința de presă susținută de Cristiano Ronaldo marți, cu ocazia prezentării sale la noua echipă, a avut două momente stânjenitoare. Primul a fost cel în care portughezul a greșit numele țării în care a ajuns, confundând Arabia Saudită cu Africa de Sud, conform gsp.ro. Cel de-al doilea moment stânjenitor s-a petrecut în final, când Ronaldo a uitat expresia pe care trebuia să o rostească în arabă și a fost ajutat de prezentatorii evenimentului. „Nu este uşor să câştigi meciuri, pentru că toate echipele sunt pregătite, fotbalul este diferit. Evoluţia fotbalului este diferită. Pentru mine nu reprezintă finalul carierei faptul că am venit în Africa de Sud, voiam o schimbare. Şi ca să fiu sincer, nu mă interesează ceea ce spun oamenii. Eu am luat deciziile şi am această responsabilitate”, a spus Cristiano Ronaldo în debutul conferinței de prezentare de la Al Nassr.

În ceea ce privește data debutului, situația e încă neclară. Ronaldo urmează să poarte o discuție cu antrenorul Rudi Garcia, care așteaptă să afle parametri fizici la care portughezul se află în acest moment. Dacă răspunsul lui CR7 va fi pozitiv, acesta ar putea debuta pe 5 ianuarie, în duelul cu Al Ta'ee Ha'il, de pe teren propriu.

Vizualizări: 1,186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: