Vacanța copiilor a umplut stațiunea Rânca

Este încă atmosferă de vacanță la Rânca. Pârtia din centrul stațiunii este plină de copii. Cei mici profită de vacanță. De luni, se vor întoarce la școală și vor să aibă amintiri de neuitat de la munte. 

 

 

 

 

 

 

Peste patru mii de turiști sunt în cabanele și hotelurile din Rânca în aceste zile. Unii au prelungit vacanța ca să scape de aglomerația din trafic, alții abia acum au început sejurul la munte. "Rânca e o zonă a familiilor cu copii datorită şi pârtiilor mediu şi începători. Şi-au prelungit vacanţa până pe 8 parte din ei. O parte au venit conform rezervărilor", a declarat cabanierul Constantin Pănescu. 

Cei mai fericiți sunt cei mici. Pârtia de săniuțe și cea de schi s-au umplut. "Noi venim din București și stăm până vineri. Aici am învățat anul trecut să schiez și acum vreau să învăț să mă dau cu placa. E ultima vacanță la munte înainte de examenul de Evaluare Națională pentru mine", ne-a spus o turistă. "Ne așteptam să găsim mai multă zăpadă, dar profităm și de ce este. Se schiază bine, vremea este frumoasă, totul este super", a spus o altă turistă.

Elevii au vacanță până duminică. De luni, se vor întoarce la școală.

Galerie foto






Vizualizări: 885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: