“Recoltă” bună de șoferi băuți

Polițiștii gorjeni au prins în ultimele zile mai mulți șoferi băuți la volan. Un novăcean de 41 de ani a fost depistat duminică în timp ce conducea un autoturism, pe DJ665 Crasna, deși avea o concentrație de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital, unde a refuzat recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot duminică, un tânăr de 28 de ani, din comuna Jupînești, conducea o autoutilitară pe DN 67 B, strada Trandafirilor din Târgu Cărbunești, fără a poseda permis de conducere. Întrucât conducătorul auto era incoerent și emana halenă alcoolică, i s-a solicitat testarea cu aparatul etilotest, dar acesta a refuzat.

Ambii șoferi s-au ales cu dosar penal. Nu au fost însă singurele cazuri din ultimele zile. Un bărbat de 32 de ani din Rovinari a ajuns vineri seara la spital, după ce s-a răsturat cu mașina la Novaci, beat fiind. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,65 mg/l.

Băut s-a dovedit a fi și un biciclist de 69 de ani din Târgu Jiu, care a căzut duminică în timp ce urca panta pe strada Preajba Mare, din localitate. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. (A.A.)

Vizualizări: 1,960

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: