Era să facă moarte de om din gelozie

Apar noi detalii în cazul tânărului de 26 de ani din Bărbătești, județul Gorj, care a intrat acum câteva zile într-o gospodărie, unde a distrus o mașină și a bătut proprietarul. Anchetatorii au ajuns la concluzia că viața victimei a fost pusă în pericol, așa că tânărul a fost acuzat de distrugere și tentativă de omor. 

Victima a fost un bărbat de 32 de ani din comuna Grădiștea, județul Vâlcea, care se afla în vizită la domiciliul iubitei tânărului de 26 de ani. Conflictul a fost unul spontan, pe fondul geloziei.

În urma probatoriului administrat în cauză, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești a dispus declinarea competenței în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, tânărul fiind prezentat acestei unități de parchet pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tentativă de omor.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului Județean Gorj, fiind luată, față de el, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, anunță IPJ Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 3,390

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: