„Regatul Magic” a venit la Târgu Jiu

Circul Orlando a poposit la Târgu Jiu şi va susţine spectacole zilnic, în perioada 30 martie-2 aprilie. Iubitorii circului vor putea să asiste la demonstraţii cu animale, acrobaţii, jonglerii, la diverse momente amuzante ale clovnilor, dar şi la numere de magie.   

Circul Orlando va susţine spectacolele de la Târgu Jiu la ieşirea din municipiu spre Petroşani. Show-ul cu care se vor prezenta în faţa publicului târgujian se intitulează „Regatul Magic” şi este destinat atât celor mici, cât şi celor mari. Spectacolul cuprinde o mulţime de numere care mai de care mai atractive şi mai impresionante. Spectatorii vor putea asista la acest show într-un cort încălzit. Circul Orlando va avea spectacole de la ora 18.00 în zilele de 30 martie şi 2 aprilie, iar în zilele de week-end, spectacolele vor fi dublate, având loc la orele 15.00 şi 18.00.    

Preţul unui bilet pentru copii este între 30 şi 45 de lei, în funcţie de zona pentru care optează. Pentru adulţi, tariful este mai mare. Pleacă de la 35 de lei şi ajunge până la 50 de lei. Spectatorii pot opta pentru un loc la tribuna laterală, tribuna centrală, la lojă sau în zona VIP.

Cei care doresc să participe la spectacol au ocazia să câştige şi o invitaţie de 2 persoane. Cinci astfel de invitaţii sunt puse la bătaie de organizatori, urmând ca fericiţii câştigători să fie desemnaţi vineri, 30 martie. Tot ceea ce trebuie să facă participanţii la acest concurs este să aprecieze pagina de facebook a circului şi să distribuie anunţul de concurs publicat pe respectiva pagină.

Dan Ilie, poreclit Varză, unul dintre artiştii Circului Orlando, este concurent la iUmor. „Regatul Magic” a fost prezentat mai întâi publicului din Craiova.  

Vizualizări: 1,280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: