Reghecampf: Știm valoarea lui Koljic, trebuie să avem răbdare

Elvir Koljic a început titular partida de pe stadionul din Craiova dar s-a accidentat și a fost înlocuit în minutul 24 cu Jovan Markovic. Antrenorul Craiovei a lăsat să se înţeleagă, după meci, că nu este o accidentare gravă şi că bosniacul va reveni în curând.

Atacantul bosniac are parte de un ghinion teribil. De data aceasta se pare că și-a luxat glezna dreaptă. Secvențele cu fotbalistul aflat pe banca de rezerve spun totul despre starea sa de spirit. „Vom vedea ce se întâmplă cu Elvir. El e într-o perioadă de refacere. Mai are încă puțină jenă la piciorul operat, sperăm să nu fie grav și să intre cât mai repede. Nu e simplu după un an de pauză și o operație foarte gravă să ne așteptăm la el să intre la primul meci și să dea 3 goluri. Știm valoarea lui, trebuie să avem răbdare și probabil va reveni la momentul la care a fost”, a spus Reghecampf după meci.

Lui Koljic nu-i venea să creadă când a simțit durerile. Se uita când la picior, când la cei din staff-ul medical și părea că nu înțelege ce i se întâmplă. Vârful bosniac a părăsit terenul pe picioare, dar pe bancă cei din staff-ul medical i-au bandajat glezna și au pus și multă gheață.

Acesta nici nu mai avea chef să se uite la meci, așa de nervos era. La un moment dat a părut chiar că-i dau lacrimile, dar și-a ascuns rapid fața sub tricou.

Vizualizări: 252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: