CSM Târgu Jiu le-a reunit pe surorile gemene Toader

Căpitanul echipei CSM Târgu Jiu din primele două sezoane de la înființarea echipei, Valentina Toader, a prelungit contractul cu CSM va evolua și în sezonul următor pentru gruparea gorjeană. Alături de ea va fi în acest sezon şi sora sa geamănă Ioana Daniela Toader.

Valentina Toader să bucură că o va avea alături și pe sora ei geamănă, Ioana Daniela. Ambele s-au declarat extrem de bucuroase că vor juca din nou împreună. Valentina Toader a declarat că a așteptat cu nerăbdare momentul în care va juca împreună cu Ioana, la senioare, pentru echipa din Târgu Jiu. „Așteptam de mult acest moment, acela de a juca din nou împreună cu sora mea. În plus, jucăm și pentru echipa orașului nostru. Mă bucură faptul că o am din nou lângă mine, la Târgu Jiu, pentru că ne-am completat de fiecare dată în teren. Într-adevăr a fost grea despărțirea una de cealaltă, mai ales că am jucat foarte mult timp împreună, dar asta nu ne-a împiedicat să ne dedicăm în continuare carierei sportive. A fost o perioadă dificilă, mai ales atunci când am jucat împotriva ei, dar noi am încercat să ne facem treaba cât mai bine în teren, indiferent de sentimentele familiale”, a declarat Valentina Toader pentru site-ul CSM, precizând că s-au adus întăriri importante echipei pentru a putea promova: „Sper ca în noul sezon echipa să fie mult mai puternică decât în sezonul precedent. Au venit jucătoare cu experiența primei ligi, iar eu cred că ele ne vor ajuta să creștem în valoare și să devenim mult mai puternice ca echipă. Cel mai important obiectiv este să fiu sănătoasă și să îmi pot ajuta echipa cât mai mult, pentru a atinge performanțele dorite”.

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu se află în perioada de pregătire, handbalistele intrând recent în sală după ce au efectuat pregătirea fizică pe pista stadionului.

Vizualizări: 415

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: