Remiză dramatică pentru Pandurii

Pandurii a reuşit doar un punct în deplasarea de la Timişoara, scor 1-1, cu ASU Politehnica. Chiar în debutul jocului, în min. 8, căpitanul Denis Brînzan a fost lovit involuntar în tâmplă, fundaşul gorjenilor fiind semi-inconştient după lovitură. Medicii de pe ambulanţă i-au acordat mai întâi îngrijiri pe gazon, apoi s-a aşteptat ca la stadion să ajungă o salvare echipată corespunzător care să-l preia pe jucător şi să-l ducă la spital. Meciul a fost reluat după cinci minute, Milos Draca înlocuindu-l pe Brînzan.

În min. 15, Nsiah porneşte pe contraatac, pătrunde în careu şi îi pasează în stânga lui Daniel Pîrvulescu, care marchează simplu, din faţa porţii. 1-0 şi Pandurii încearcă să majoreze scorul. După aproape zece minute, timişorenii reuşesc să egaleze. Ciobanu şi Konate l-au blocat pe Plămadă, însă mingea a ricoşat la Alin Ignea, care a marcat din 6 metri.

După pauză, Pandurii pleacă pe contraatac, Nsiah trecând de câteva ori pe lângă golul victoriei. În min. 58,  Moussa Konate îl faultează pe Schieb, iar apoi a şutat nervos în balon, primind al doilea cartonaş galben şi fiind eliminat. Pandurii rămâne în 10 oameni, iar pe final de meci timişorenii au înscris, dar golul a fost anulat pe motiv de offside.

După acest rezultat, Pandurii pică pe locul 9, iar miercuri, 28 noiembrie, întâlneşte la Târgu Jiu, de la ora 14.00, Universitatea Cluj.

Vizualizări: 2,024

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: