Reporterii Gorj Tv, pe platourile de filmare cu Nicolas Cage

Trei reporteri de la televiziunea Gorj Tv au avut şansa de a filma alături de actorul american Nicolas Cage. Loredana Glemeianu este chelneriţă, Manuela Novăceanu este clientă, iar ziaristul sportiv David Constantinescu este mercenar în filmul „Ghost Rider 2”. Despre filmările de la Câmpu Mare şi Cariera Roşia au vorbit chiar cei trei colegi de la Gorj Tv.

Cei trei reporteri Gorj Tv au petrecut ore întregi pe platourile de filmare, David filmând chiar trei zile. Nu au fost lăsaţi să vorbească cu actorul, toată lumea era la muncă. Majoritatea gorjenilor pe care colegii noştri i-au întâlnit acolo ar fi vrut să-i spună câteva cuvinte însă s-au mulţumit să-l studieze îndeaproape.

Loredana: Se munceşte foarte mult

Loredana a avut emoţii cumplite. Cu toate acestea a reuşit să nu verse cafeaua pe cineva.  Loredana Glemeianu a interpretat rolul unei chelneriţe şi, deşi viaţa reală nu a pus-o niciodată într-o astfel de postură, crede că şi-a făcut destul de bine treaba în ciuda emoţiilor copleşitoare. „A fost o experienţă inedită, am primit rolul de chelneriţă. Deşi în realitate nu am avut acest rol cred ca m-am descurcat bine, deşi emoţii au fost, întrucât eram alături de unul dintre actorii mei preferaţi. Mi-aş dori să repet această experienţă”, ne-a mărturisit Loredana Glemeianu.

Despre Nicolas Cage are numai cuvinte de laudă, s-a purtat exemplar la filmări şi nu a putut să nu-i remarce condiţia fizică de invidiat. „Înainte de fiecare dublă făcea câte 20 de flotări. Cred că asta îl menţine într-o formă fizică de invidiat. A fost foarte interesant, el trebuia să vină de undeva din spate cu tava cu mâncare în mână şi să se aşeze la masă în timp ce eu serveam ceilalţi clienţi. Nu mi-am imaginat până înainte să particip la filmări că se munceşte atât de mult pentru a face un film. Ceea ce se vede pe ecrane este munca multor oameni”, a declarat Loredana Glemeianu.

Manuela: Am filmat 12 ore pentru un minut din film

Rolul unei cliente la acelaşi restaurant l-a interpretat Manuela Novăceanu, care împreună cu un alt personaj trebuia să formeze un cuplu în „Ghost Rider 2”. Aceasta povesteşte că nimic din ce se petrece pe platourile de filmare nu e întâmplător, iar despre Nicolas Cage spune că seamănă foarte bine cu cel de la televizor, lucru destul de rar întâlnit în rândul vedetelor. „Colţurile cămăşii ce o purtam trebuiau să stea într-un anume fel, ceştile şi farfuriile pe masă de asemenea. Am văzut spre exemplu, chiar înainte de a începe filmările puseseră pe masă cartofii din care actorul trebuia să mănânce. A venit regizorul şi a pus să fie schimbaţi pentru că nu erau la lungimea la care trebuiau şi au comandat bucătarilor să prăjească alţi cartofi, mai lungi. Profesionişti, ce să mai”, a mărturisit Manuela Novăceanu. Aceasta a remarcat că actorul este mai tot timpul înconjurat de cei de la machiaj, ba mai mult după fiecare dublă acestuia i se retuşa machiajul. „În timpul filmărilor stăteau cei de la machiaj în permanenţă în zonă. După fiecare dublă filmată, erau pe el cu retuşarea machiajului. Am stat la filmări 12 ore. Eram epuizată. Am văzut care este ritmul de filmări şi pot să vă spun că totul merge într-un ritm foarte lent. 12 ore de filmări înseamnă un minut jumătate în film”, ne-a mărturisit Manuela Novăceanu.

„Mercenarul“ de pe Sport

Cel care a petrecut cel mai mult timp pe platourile de filmare a fost reporterul ştirilor sportive, David Constantinescu. Acesta a jucat rolul unui mercenar şi a filmat la Rovinari timp de trei nopţi. Chiar dacă a fost destul de obositor, David spune că a încercat să se ridice la nivelul aşteptărilor.  Despre Nicolas Cage spune că este un actor profesionist care atunci când vine la filmări vine la locul de muncă. „Am fost mercenar, am purtat costum de camuflaj, armă şi a trebuit să respect ceea ce spunea regizorul. De cele mai multe ori eu şi ceilalţi tragem cu arma asupra lui Cage. Ceea ce am putut constata este faptul că sunt foarte minuţioşi, trag o scenă simplă chiar şi de 10, 15 ori”, a mărturisit David. La filmări, Nicolas Cage a venit cu o maşină de teren neagră, în care se mai adăpostea de frigul de afară. „Chiar dacă a fost obositor să filmăm doar noaptea, prin ploaie a fost un rol care mi s-a potrivit, nu e ceva greu de interpretat”, a mărturisit David Constantinescu.  

Galerie foto



Vizualizări: 384

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: