Nicolas Cage, la Târgu-Jiu până vineri. Vezi aici unde este cazat

Actorul american Nicolas Cage a sosit vineri,  în judeţul Gorj şi a fost cazat în jurul orei 20.30 la „Casa Danielescu”, hotel de patru stele din municipiu. Tot aici sunt găzduiţi cei doi regizori, producătorul executiv, co-producătorii şi actorii principali. Nicolas Cage a venit în Gorj pentru a filma câteva scene pentru filmul Ghost Rider II: Spirit of Vengeance. Filmările au început la Câmpu Mare şi vor continua în Cariera Roşia din Rovinari.

Acesta este însoţit de make-up artist-ul personal, Ilona Herman, de producătorul filmului Bennett Walsh, de co-producătorii Ari Arad şi Manu Gargi, de cei doi regizori, Brian Taylor şi Mark Neveldine. Partenera din film a actorului este frumoasa actriţă de origine italiană Violante Placido,  fiica lui Michele Placido, cunoscut pentru rolul comisarului Corrado Cattani din serialul „Caracatiţa”, difuzat de Televiziunea Română în anii 90. Violante Placido a sosit la „Casa Danielescu” cu câteva ore înaintea lui Cage. Cage este insoţit şi de  actorii Johnny Whitworth şi Spencer Wilding. Spencer Wilding este de origine galeză şi este impozant prin statura sa de doi metri şi alura sportivă. Actorul, care este în acelaşi timp campion de kick-boxing a interpretat o serie de „personaje negative” în filme ca „Harry Potter”, „Batman Begins”, „Stardust” sau „Beowulf and Grendel.

Cage îşi începe masa cu o ţuică ardelenească

Potrivit surselor din hotel, Nicolas Cage a declarat că se simte foarte bine în această locaţie apreciind foarte mult bucătăria „Casei Danielescu”. A preferat carnea de vânat: căprioară, mistreţ, potârnichie şi  prepeliţă, udată cu  vinul sec românesc, pe care a învăţat să-l aprecieze aici. Îi place să-şi înceapă masa cu o ţuică de prună ardelenească, căreia îi spune „plum schnapps” şi adoră murăturile asortate. Personalul „Casei Danielescu” l-a descris pe actor ca fiind o persoană modestă, foarte atentă cu cei din jurul său. Nicolas Cage a ieşit chiar şi în oraş de două ori, iar duminică s-a plimbat prin magazinul Parangul, unde şi-a căutat un cuţit de vânătoare. El va rămâne în  Târgu Jiu până  vineri, 26 noiembrie. În acest răstimp echipa va filma pe platoul amenajat în cariera de la Roşia.

Galerie foto


Vizualizări: 261

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: