Reproşurile lui Golea pentru Grigoraş

Administratorul special de la Pandurii, Marin Golea, a vorbit miercuri despre modul în care s-a produs despărțirea de Petre Grigoraș, știut fiind că între el și fostul antrenor ultimele discuții au fost extrem de tensionate. Reproşurile acestuia au fost destul de multe și au pornit inclusiv de la nemulţumirile pe care le aveau jucătorii față de fostul lor profesor. 

Golea spune că jucătorii care s-au despărțit acum de club l-au întrebat de ce mai este Grigoraș antrenor la Târgu Jiu, ceea ce l-a pus pe gânduri. „Nu a mai făcut pregătire cu jucătorii. Jucătorii când au plecat mi-au spus: de ce ținem acest antrenor, că nu a făcut nimic cu ei. Îl apreciez pentru ce a făcut în trecut, dar poate vă aduc la o următoare conferinţă de presă câţi bani a câştigat dl Grigoraș de câte ori a activat la noi în club. Și în momentul de faţă a avut un salariu brut de 9500 de euro. Dumnealui a apelat la o clauză din contract să primească 3 salarii în momentul în care se reziliază unilateral. I-am spus că îi dau banii, dar să fie de acord cum au fost și ceilalți jucători, să dăm banii după 1 aprilie, ca să putem să începem și noi campionatul cum trebuie. A vrut banii acum. Prima ofertă a fost că rămâne pe 1500 de euro. I-am spus că sub nicio formă nu va mai antrena echipa I, ci a II-a. La dumnealui scrie că e antrenor la o echipă de seniori, nu scrie Liga I. Prin actul adiţional să știți că nu i-am desfăcut contractul. El e desfăcut de legea 85 care îl obligă pe administratorul judiciar să desfacă contractele de muncă tuturor angajaților”, a spus Golea.

Administratorul special i-a reproșat lui Grigoraș inclusiv modul în care a gestionat situația la ultimele două meciuri pe care echipa le-a avut în cursul anului trecut. „Domnul Grigoraș sub nicio formă nu a gestionat bine ultimele două etape. Cu Gaz Metan mi-a băgat jucătorii bolnavi pe teren și la pauză îi auzeam tușind de unde stăteam noi. Cu ASA-ul la fel a procedat, azi suntem judecați la Federație, și e puțin probabil să nu fim depunctați cu 3 puncte și cine știe ce amendă mai primim. Arbitrul e suveran și decide cum se desfășoară meciul. Avem șanse 5% să fie reorganizat meciul și reluat de la 0-0”, a menționat Marin Golea.

Vizualizări: 691

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: