Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Reţinut pentru că a furat ţigări şi brichete

Poliţiştii din Stoina au fost sesizaţi de o femeie, de 39 de ani, din comuna Stoina, administrator al unei societăţi comerciale, din comuna Cruşeţ cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta magazinului, de unde ar fi sustras mai produse.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că de pe rafuri au fost sustrase 20 pachete de ţigări de diferite mărci, 6 conserve şi 15 brichete.

În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

În urma activităţilor desfăşurate a fost identificat autorul furtului în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din comuna Cruşeţ.

Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de  pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești cu propuneri legale.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

Vizualizări: 824

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: