Reţinuţi pentru că au furat o placă de snowboard

2 tineri din oraşul Novaci, au fost reţinuţi de către poliţişti, aceştia fiind suspectaţi de comiterea unui furt din locuinţă. Valoarea prejudiciului a fost estimată de către partea vătămată la suma de 3.500 de lei.

 În data de 18.01.2011, orele 13:30, poliţiştii Poliţiei Oraşului Novaci au fost sesizaţi de C.R., de 51 ani, din localitate, cu privire la faptul că în perioada 16-18 ianuarie a.c., persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, prin escaladarea unui balcon, profitând de faptul că o uşă nu era încuiată, iar de aici au sustras o placă de snowboard, o trusă de scule electrice, un polidisc şi o bormaşină electrică, în valoare totală de 3.500 lei.

Urmare a cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspecţi de comiterea furtului sunt un minor de 16 ani şi S.N., de 23 ani, ambii din oraşul Novaci, judeţul Gorj.

Suspecţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Gorj, urmând ca astăzi, 19.01.2011, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: