Pe ce stadion din Gorj se va juca finala Cupei României

Competiţia Cupa României organizată de AJF Gorj la nivel de judeţ a ajuns în faza finală. Finala Cupei României Gorj se va disputa pe data de 29 mai iar AJF Gorj a decis să se dispute pe stadionul de la Motru.

Cele două echipe care au ajuns în faza finală a Cupei României Gorj se vor duela pe unul dintre stadioanele din judeţ care va fi reabilitat în curând. Este vorba de Stadionul din Motru, acesta fiind ales de Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Gorj  care a stabilit, în ședința de joi stadionul care va găzdui finala. „Comitetul Executiv al AJF Gorj a stabilit în ședința de azi, ca finala fazei județene a Cupei României la fotbal să se dispute pe Stadionul „Minerul” din Motru, duminică, 29 mai , de la ora 12,00. În ultimul act al competiției se vor întâlni CSO Turceni și CS Jiul Rovinari 2016”, a anunţat oficial AJF Gorj.

Astfel, stadionul echipei Minerul Motru, va fi gazda  finalei fazei județene a Cupei României la fotbal. Meciul se va disputa duminică, 29 mai, cu începere de la ora 12.00 iar echipele care dispută trofeul judeţean de Cupa României sunt liderul de la judeţ, CSO Turceni, și a doua clasată în acest moment Jiul Rovinari.

Vizualizări: 1,561

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: