Pandurii vor un rezultat bun în ultimul meci din play-off cu CSM Reșița

Pandurii Târgu Jiu va juca în deplasare în etapa a 7-a din play-off, cu CSM Reşiţa. Gorjenii nu au pierdut decât un singur meci în faţa liderului în acest sezon şi nici de această dată nu sunt dispuşi să cedeze.

În etapa programată în acest week-end, Pandurii joacă sâmbătă, de la ora 18:00, pe terenul liderului CSM Reșița care a ajuns la 64 puncte, în timp ce gorjenii sunt pe locul 3, cu 37 de puncte. În precedentele patru jocuri directe din actualul sezon, gorjenii au pierdut o singură dacă în fața bănățenilor, scor 0-2 chiar în prima etapă din play-off, din data de 2 aprilie. Pe 22 aprilie, cele două fost divizionare secunde din sezonul precedent au remizat, scor 2-2, la Târgu Jiu. Tot egal s-au încheiat și cele două meciuri din sezonul regulat al Ligii 3, scor 1-1, la Reșița, în etapa a 9-a, din 23 octombrie 2021, și 0-0 pe 25 martie, în etapa a 18-a.

Cei de la Pandurii nu mai au nici un fel de presiune pentru un anume obiectiv în acest sezon dar nici Reşiţa nu are nici un fel de problemă fiind lider detaşat şi campioană a serie a 7-a. Din acest motiv se aşteaptă un joc frumos între cele două echipe care se duelează pentru ultima dată în acest an în Liga 3.

Vizualizări: 288

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: