Robert Filip, gata să lupte pentru Primăria Târgu Jiu!

Primarul orașului Rovinari, Robert Filip, ar putea candida la Primăria Târgu Jiu la viitoarele alegeri locale. Deși nu a luat încă o decizie în acest sens, edilul din Rovinari ia în calcul posibilitatea de a intra în luptă împotriva lui Marcel Romanescu.

Primarul orașului Rovinari nu exclude posibilitatea de a candida la Primăria Târgu Jiu la alegerile de pe data de 9 iunie.  Edilul a spus, într-o intervenție la Radio Infinit, că nu a luat decizia finală dar e dispus să intre în bătălia contra fostului coleg de partid, Marcel Romanescu: „Voi candida, dar nu se știe dacă voi candida sigur pentru un nou mandat la Rovinari. Încă nu am luat o decizie finală pentru acest lucru. Noi, săptămâna viitoare avem o ultimă ședință în care să punem pe masă lucrurile și pentru Rovinari și pentru Municipiul Târgu Jiu și urmează să facem un anunț.

E de luat în calcul și candidatura la Târgu Jiu, cred că da, mai ales că, observ că sunt foarte multe discuții cu tema aceasta, și cred că oamenii vor să aleagă altceva și vor să facă o schimbare. Cert este că nu mi-e frică de această bătălie, dacă va fi cazul să aleg să candidez la Târgu Jiu și sunt absolut sigur că oamenii care mă sună și cu care discut zilnic sunt total nemulțumiți. Le și înțeleg nemulțumirea și nu sunt genul de om care să fugă din fața unei lupte chiar dacă este o luptă care ne poate trimite acasă pe unul dintre noi”.

Primarul Robert Filip ar urma să își anunțe decizia de a candida la alegerile locale din luna iunie în cursul săptămânii viitoare.  

Vizualizări: 4,636

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: