Horoscop

Valabil pe 26 octombrie

Berbec: Ar fi bine să nu vă faceţi un program foarte precis pentru azi, fiindcă pot surveni evenimente neaşteptate care vă obligă să vă modificaţi programul de mai multe ori. Este posibil să faceţi câteva drumuri scurte în interes profesional şi să ajungeţi acasă cu întârziere, spre nemulţumirea partenerului de viaţă.

Taur: În prima parte a zilei este posibil să fiţi irascibil şi riscaţi să tensionaţi relaţiile cu prietenii şi cu membrii familiei. Se pare că ideile dumneavoastră nu sunt primite de cei din jur aşa cum v-aţi aşteptat. Probabil că nu reuşiţi să le prezentaţi într-un mod clar, care să le scoată în evidenţă meritele.

Gemeni: În prima parte a zilei s-ar putea ca superiorii să vă reproşeze întârzierea unei lucrări de care sunteţi răspunzător. Chiar dacă întârzierea are cauze obiective, pentru a-i convinge pe şefi vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să vă susţineţi cauza cu date şi argumente concrete. Pentru a rezolva totul mai repede şi mai uşor, ar fi bine să apelaţi la ajutorul unui coleg cu experienţă.

Rac: Se pare că vă dedicaţi tot timpul unei afaceri sau lucrări deosebit de importante şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţia cu partenerul de viaţă. Ca să nu vă alegeţi cu reproşuri, ar fi bine să îi explicaţi situaţia în amănunt. Relaţiile cu prietenii nu par să aibă de suferit, chiar dacă îi cam neglijaţi şi pe ei.

Leu: Se pare că o problemă financiară vă nelinişteşte de ceva timp. Unul dintre prietenii dumneavoastră are experienţă în domeniu şi v-ar putea da un sfat foarte bun. Sub influenţa contextului astral al zilei, relaţia cu partenerul de viaţă ar putea fi tensionată din cauza unei simple neînţelegeri. Totul se poate rezolva foarte uşor, cu condiţia să discutaţi cu calm şi răbdare.

Fecioară: Se pare că astăzi nu prea sunteţi în apele dumneavoastră şi puteţi deveni uşor irascibil. Persoana iubită v-ar putea da o veste nu foarte plăcută. Sfatul de care ar trebui să în ţineţi cont este să nu reacţionaţi imediat, fiindcă azi orice discuţie poate să degenereze repede în ceartă. La locul de muncă sau în afaceri nu se întrevăd probleme deosebite, aşa că acest lucru vă mai linişteşte.

Balanţă: Capacitatea de comunicare a Balanţelor ar putea fi diminuată astăzi. Prin urmare, este recomandat să evitaţi întâlnirile importante. De asemenea, ar fi bine să amânaţi activităţile delicate, care necesită atenţie şi concentrare. Vă sfătuim să acordaţi mai mult timp familiei şi căminului. Aţi putea să organizaţi o masă la care să participe persoanele farte apropiate. Acest lucru vă va face să vă simţiţi foarte bine.

Scorpion: S-ar putea să aflaţi că în curând va trebui să faceţi o călătorie în interes profesional, care vă cam încurcă planurile şi îl indispune pe partenerul de viaţă. Discutaţi totul cu maximum de calm şi înţelegere, pentru că azi riscul de a se ajunge la ceartă este mai mare decât de obicei! Seara este posibil să vă viziteze prieteni dragi, în compania cărora vă puteţi destinde.

Săgetător: La locul de muncă este posibil să aveţi un randament scăzut azi, din cauza dificultăţilor de concentrare. Cu toate acestea, trebuie să vă daţi silinţa cât de mult puteţi pentru a nu face greşeli majore. Aveţi însă posibilitatea să lămuriţi o neînţelegere între colegi. Fiţi atent la predispoziţia către irascibilitate, indusă de contextul astral de azi, şi încercaţi să daţi dovadă de diplomaţie în relaţia cu partenerul de viaţă!

Capricorn: Se pare că începeţi ziua plin de entuziasm şi intenţionaţi să începeţi un proiect nou. Aveţi şanse mari de reuşită dacă nu vă grăbiţi şi sunteţi foarte atent. S-ar putea să revină în actualitate o problemă pe care nu aţi rezolvat-o complet cu câteva zile în urmă. Azi puteţi să vă bazaţi pe intuiţie mai mult decât de obicei.

Vărsător: Este foarte posibil să aveţi dificultăţi de comunicare şi există riscul să apară neînţelegeri cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. Vă recomandăm să amânaţi activităţile care necesită atenţie şi putere de concentrare. Relaţia cu persoana iubită ar trebui să fie armonioasă, dar n-ar strica să petreceţi mai mult timp împreună.

Peşti: Este posibil ca azi să nu fiţi în cea mai bună formă, aşa că vă recomandăm să nu vă asumaţi responsabilităţi noi. Ar fi bine să vă limitaţi la activităţi simple, de rutină, pentru că este posibil să nu fiţi capabil să duceţi ceva mai greu la bun sfârşit. Partenerul de viaţă este dispus să vă ajute să depăşiţi mai uşor această perioadă dificilă.

Vizualizări: 1,136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: