Robert si Claudiu, doi copii dispăruti împreună

Încă un copil din Tg Jiu a fost dat dispărut. Joi, 15 octombrie, în jurul orelor 17:00, minorul TOMESCU ROBERT, de 11 ani, din municipiul Tg-Jiu, a plecat de la şcoală şi până în prezent nu a mai revenit la domiciliu. Din primele verificări a rezultat faptul că minorul este însoţit de colegul său Cozma Claudiu Octavian.

Semnalmentele: înălţime 1,20-1,30 m, greutate 35-40 Kg, păr castaniu drept, tuns scurt, ochi căprui, faţă ovală.

La data dispariţiei era îmbrăcat în geacă din fâş de culoare albastru cu negru, pantaloni de trening de culoare neagră, iar în picioare purta pantofi tip sport în culorile negru cu roşu. Asupra sa avea rucsac de culoare kaki cu negru în care se aflau manuale.

Tot la data de 15.10.2009, orele 20.00, minorul COZMA CLAUDIU-OCATAVIAN, de 13 ani, din comuna Drăguţeşti, nu s-a mai întors în Centrul de Tip Familial Săvineşti după terminarea cursurilor şcolare.

Din primele cercetări a rezultat faptul că plecarea minorului a fost voluntară.

Minorul prezintă următoarele semnalmentele: înălţime 1,20 m, greutate 35-40 Kg, păr şaten tuns scurt, ochi căprui, faţă ovală.

La data dispariţiei era îmbrăcat în pantaloni din stofă de culoare gri, hanorac alb cu glugă, geacă din tercot, groasă, de culoare gri, iar în picioare purta adidaşi negri.

Poliţiştii continuă căutările pentru depistarea minorilor.

Persoanele care pot oferi relaţii cu privire la minori sunt rugate să apeleze numărul de telefon 112 sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie. De asemenea, poate fi apelat gratuit numărul de telefon 116.000.

Galerie foto


Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: