Elev de 16 ani, dispărut de acasă

Marţi după amiază, laorele 15:15, poliţiştii din Bolboşi au fost sesizaţi de către Ion V., din localitate, despre faptul că în dimineaţa zilei de 12.10.2009, în jurul orelor 06.00,  fiul său,  Bulcavin Emil-Constantin, de 16 ani, cu domiciliul stabil în comuna Bolboşi, sat Bolboşi, a plecat de la domiciliu pentru a merge la Colegiul Tehnic Mătăsari, unde este elev în clasa a X-a, iar  până în prezent nu a mai revenit. Din primele verificări a rezultat faptul că plecarea a fost voluntară, minorul s-a prezentat la primele două ore de curs după care a părăsit unitatea de învăţământ, având asupra sa un rucsac verde în care avea caiete.

 Este cunoscut cu absenţe la şcoală şi rezultate slabe la învăţătură. Semnalmentele: înălţime 1,70 m, constituţie atletică, aprox 58 Kg, păr negru tuns scurt, ochi căprui, faţă ovală,  urechi mari, gură mare, buze groase, iar ca semene particulare prezintă o arsură pe obrazul drept şi o cicatrice postoperatorie de apendicită. 

La data dispariţiei era îmbrăcat în pantaloni din fâş culoare negru cu roşu, rolling cu glugă de culoare roşie, iar în picioare adidaşi negri.

Persoanele care pot oferi relaţii cu privire la minoră sunt rugate să apeleze numărul de telefon 112 sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie. De asemenea, poate fi apelat gratuit numărul de telefon 116.000.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: