Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Roberta Crintea, 20 de ani de carieră. Mega-spectacol!

Solista Ansamblului Folcloric Profesionist “Doina Gorjului”, Roberta Crintea, împlinește 20 de ani de carieră. Cu această ocazie, le va oferi iubitorilor muzicii populare un super-spectacol la Sala Palatului din București, în care va fi aniversat și actorul Vasile Muraru, pentru cei 40 de ani care au trecut de la debutul lui pe scenă.

Zeci de artiști vor evolua în acest spectacol care va avea loc pe 30 martie. Este vorba despre Mioara Velicu, Maria Constantin, Petrică Mîțu Stoian, Olguța Berbec, Claudia Torop, Leontin Ciucur, Steliana Sima, Mariana Ionescu, Simona Dinescu, Ion Paladi, Nicolae Datcu, Gelu Voicu, Cristina Gheorghiu și Mariana Deac.

Vor mai urca pe scenă Alexandru Arșinel, Raoul, Valentina Fătu, Jean Paler și Lorenna, precum și Florentina și Petre Giurgi.

Acompaniamentul va fi asigurat de Orchestra Națională Lăutarii din Chișinău, dirijată de Nicolae Botgros.

Spectacolul va fi prezentat de Văru Săndel și Oana Georgescu. Biletele se găsesc la Sala Palatului, Stația de metrou Unirii 1 și online pe vandbilete.ro, eventim.ro, iabilet.ro, entertix.ro și myticket.ro. (A.M.)

Vizualizări: 1,486

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: