Romanescu, despre un nou mandat: N-am nicio emoție

Primarul municipiului Târgu Jiu susține că n-are deloc emoții la alegerile locale din vară. Marcel Romanescu s-a declarat sigur pe reușita sa. Edilul a adăugat că își dorește să aibă majoritate în Consiliul Local. Până acum, primarul liberal nu s-a bucurat deloc de susținerea aleșilor locali.

În ce privește obținerea unui nou mandat, primarul Marcel Romanescu s-a declarat încrezător în forțele sale: „N-am nicio emoție în privința câștigării alegerilor la Primăria Târgu Jiu. Singura mea emoție este legată de constituirea unei majorități în Consiliul Local. Mi-aș dori ca și partidul din care fac parte să poată să-mi asigure suportul necesar să am o majoritate liniștită în viitorul mandat. Asta îmi doresc”, a spus Romanescu, la Sud FM.

Marcel Romanescu a câștigat alegerile locale parțiale, din partea PNL, în 2017. Însă PSD are majoritatea în Consiliul Local. Până în prezent, Romanescu nu a aflat care va fi cel mai important contracandidat al său la alegerile din această vară.

Social democrații nu au anunțat pe mâna cui vor merge în ciuda numelor vehiculate tot mai intens în spațiul public. Surse susțin că viceprimarul Adrian Tudor este varianta propusă de liderii PSD Gorj pentru cea mai importantă primărie din județ. 

Vizualizări: 1,320

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: