Romanescu: Eu vorbeam și Ludovic Orban se juca pe calculator

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a spus luni că își menține poziția exprimată duminică pe pagina de socializare, acolo unde a cerut demisia președintelui PNL, Ludovic Orban.

Romanescu a relatat mai multe motive și a spus că a încercat de multe ori să îi explice lui Orban ce se întâmplă în partid. “Îmi mențin acea poziție, nu este întâmplătoare. În doi ani de mandat în funcția de primar am încercat de foarte multe ori să am discuții cu domnul Orban. Am discutat cu un om care nu a ținut niciodată cont de părerea mea ca primar, i-am explicat cum văd eu realitatea politică și administrativă la Târgu Jiu. Pe 24 ianuarie am avut o discuție în privința consilierului Paraschiv, i-am explicat că nu era momentul ca Mihai să fie exclus din Partidul Național Liberal. Mi s-a promis că se rezolvă acea problemă, iar în săptămâna imediat următoare a fost exclus”, a spus președintele PNL Târgu Jiu.

Romanescu este în conflict și cu președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, dar spune că nu îi vrea neapărat locul. “De foarte multe ori i-am explicat cum văd eu situația din PNL Gorj, a fost un dialog al surzilor. Nu îmi doresc neapărat o funcție de președinte al PNL Gorj, am o funcție de președinte la PNL Târgu Jiu și îmi este suficient. Dar, i-am explicat că se pot face anumite lucruri care ne-ar putea da șanse în 2020. Dacă aveam un candidat la alegerile europarlamentare, chiar și pe loc neeligibil, puteam să conturăm un candidat cu șanse pentru alegerile din 2020. Nu am făcut o solicitare care să nu fie măcar luată în calcul. Astăzi suntem întrebați de rezultate. Nu poți avea rezultate fără să ai măcar o strategie. PNL Gorj niciodată la nu a avut o strategie, s-a mers de la o etapă la alta. Sunt alegeri? Hai la treabă”, a susținut Marcel Romanescu.

Edilul spune că, la una din întâlnirile cu Orban, acesta se juca pe calculator, nefiind interesat de problemele din partid. “Nu am fost ascultat niciodată de președinte PNL. Îmi aduc aminte că am stat odată o oră în birou, eu vorbeam cu Ludovic Orban și Ludovic Orban se juca pe calculator. Chestia aia pe mine m-a dezarmat complet. Când vine primarul municipiului Târgu Jiu, de la sute de kilometri, să discute cu tine, din jenă față de situația în care te afli... Eu stăteam la o masă, iar tovarășul președinte se uita pe calculator cum să joace nu știu ce joc. Chestiile astea s-au acumulat, iar tot ceea ce s-a întâmplat zilele trecute a pus capac”, a mai spus primarul.

Marcel Romanescu este de părare că toate partidele vor avea de pierdut dacă nu iau în calcul Alianța 2020 USR PLUS, cea despre care se poate spune că a fost revelația alegerilor din 26 mai.

Vizualizări: 2,637

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: