Bobaru, despre anumiți șefi din PNL: Fugiți de acești oameni

Primarul din Bumbești Jiu, Constantin Bobaru, a reacționat după ce a primit o sancțiune fără precedent de la conducerea PNL Gorj. Președintele Dan Vîlceanu a anunțat că Bobaru nu va mai fi susținut pentru o viitoare candidatură, pentru nicio funcție, după ce în campanie electorală primarul a participat la o conferință de presă a PSD, dar și la o ședință de partid la care a fost și Viorica Dăncilă.

Bobaru a spus că nu are “niciun element de supărare” pe colegii săi de partid, pe care îi acuză însă de lașitate, pentru că nu l-au invitat la ședința în care au decis această sancțiune. Bobaru a spus că este de 16 ani în PNL, primar la al patrulea mandat, iar măsura a fost luată de oameni care nu au participat la nicio confruntare electorală pentru PNL, care au trecut din partid în partid în funcție de interese. “Au ajuns să hotărască în PNL oameni care nu au legătură cu politica, oameni care nu au adus niciodată voturi”, a susținut Bobaru.

Primarul din Bumbești Jiu spune că nu a cerut nimănui să voteze cu PSD. “Dacă domnul președinte Vîlceanu poate să spună că primarul de la Bumbești Jiu a ieșit pe stradă și a spus cuiva votați PSD sau nu votați PNL, atunci chiar pot să spun că a luat o măsură corectă”, a spus Bobaru, care a adăugat că nu are un sentiment de supărare, ci mai degrabă de ușurare. “Sunt oameni care nu au construit nimic în viața lor, nici politic, nici administrativ. Ei stau la televizor toată ziua și spun prostii, râde lumea de ei. Fugiți de acești oameni, dragi gorjeni, fugiți, că sunt nocivi” , a mai spus edilul la Radio Infinit. (M.M.)

Vizualizări: 2,010

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: