Romanescu, veste rea pentru cei mai necăjiți târgujieni

Plata indemnizațiilor însoțitorilor persoanelor cu handicap din municipiul Târgu Jiu este în pericol. Vistieria primăriei este aproape goală, iar dacă guvernul nu alocă fonduri, plata acestor persoane se va suspenda, spune primarul Marcel Romanescu.

Edilul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că vor avea loc două rectificări bugetare în acestă lună, fiind solicitate 38 de milioane de lei. Banii sunt necesari pentru achitarea investițiilor făcute până în prezent. De asemenea, dacă nu vin bani de la guvern, din luna septembrie însoțitorii persoanelor cu handicap riscă să rămână fără indemnizație.

”Se anunță două rectificări. Noi am solicitat 38 de milioane de lei și vedem cu va fi repartizată această sumă de bani. Sunt probleme și vreau să cred că Guvernul României va lua act de acest lucru. Avem ceva probleme și la plata indemnizaților însoțitorilor persoanelor cu handicap. De luna viitoare, fără o rectificare de la bugetul de stat, riscăm să nu mai putem plăti aceste indemnizații. Suma se virează de la bugetul de stat. Suma se ridică la 400.000 de lei pe lună, doar contribuția noastră”, a spus primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Vizualizări: 3,713

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: