Romanescu: Voi mai candida pentru încă un mandat

Primarul din  Târgu Jiu s-a decis cu privire la alegerile din 2024. Marcel Romanescu spune că va mai candida pentru un mandat, al treilea. Edilul avansase în trecut ideea că ar putea candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, însă, în prezent, Romanescu este de părere că ar fi bine să rămână pe postul pe care-l ocupă acum.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune faptul că are deja o strategie pusă la punct, una pe care vrea să o pună în aplicare în următorii ani. Acesta mai afirmă că bătălia politică a început în 2020 și nu se așteaptă ca lucrurile să se mai schimbe.

”Competiția a început în 2020, nu mă aștept ca lucrurile să se schimbe. Și declarativ, dar și prin proiectele pe care le demarează cei care fac parte din partidele politice sunt implicați în competiție electorală. Competițiile nu se desfășoară doar într-un an sau doi. Și la nivelul autorității publice locale avem o strategie pe care am pus-o la punct împreună cu consilierii locali, cu domnul viceprimar și cu organizația PNL de la Târgu Jiu. Vom merge următorii 4 ani. Puteți să luați ca sigură candidatura mea la Primăria Târgu Jiu. M-am hotărât, tot la primărie voi candida. Cred că cea mai bună variantă este să-mi continui proiectele până în 2028”, a spus Marcel Romanescu, la Radio Infinit.

Vizualizări: 2,348

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: