România Liberă: Medicii din mafia permiselor au fost condamnați. Polițiștii încă așteaptă

Caracatița mafiei permiselor auto din Gorj și-a întins tentaculele și a cuprins aproape toate sferele de influență din judeţ. Polițiști examinatori, medici, magistrați, șefii din Inspectoratul Poliţiei Judeţene, instructorii auto, patroni de școli auto și oameni politici s-au folosit de instituţiile statului după bunul plac, pentru a elibera sau obţine contra bani şi alte foloase permise auto.

Mita a luat cele mai „creative” forme, de la pâine, pampers, nisip, bani, brad de Crăciun, garoafe, cauciucuri, combine audio, baterii de mașini, chefuri cu șefii din Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor București și chiar, potrivit actelor din caz, cu sex.

Totuşi, cazul „Mafiei permiselor de la Gorj” a avut parte de un tratament diferit. Dacă medicii și instructorii auto care au falsificat fișe medicale au fost cercetați, judecați și condamnați de instanţele gorjene, dosarul care-i privea pe poliţiştii examinatori a fost preluat spre cercetare de DNA Craiova, care nu a finalizat cercetările nici după cinci ani de anchetă. 

Articolul întreg AICI

Vizualizări: 871

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: