Românii pot plăti asigurarea RCA în rate

Polițe RCA plătite în rate, aceasta este oferta unor firme de asigurări, după ce, din cauza falimentului City Insurence, tarifele din piață s-au dublat sau chiar triplat. Clienții pot achita polițele în două sau chiar patru tranșe.

Patru firme de asigurări oferă polițe RCA în rate, o strategie la care au apelat după ce falimentul City a urcat prețurile dar oferta e valabilă doar pentru un contract pe un an.

City Insurence, firma care a falimentat luna trecută, era lider pe piața RCA, cu o cotă de 46%. Clienții acestei companii au fost atrași cu prețuri mici, iar acum trebuie să-și înnoiască polițele la sume duble sau chiar triple. După scumpirea RCA-ului, brokerii recomandă asiguraților City Insurence, care sunt nevoiți acum sa-și înnoiască polițele, să aleagă o asigurare cu decontare directă. În cazul în care aceștia vor avea o daună cu un alt asigurat de la City, nu vor mai sta după compania falimentară să-și recupereze banii, ci îi vor primi direct de la compania cu care încheie acum noul contract.

O poliță RCA cu decontare directă costă cu 200 de lei mai mult decât o asigurare normală și poate fi plătită în rate.

Vizualizări: 2,585

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: