Roşca: Dian Popescu, pe burtă când Gorjul fierbea. Replica senatorului!

Ultimele declaraţii ale senatorului Dian Popescu i-au scos din minţi pe sindicaliştii din Complexul Energetic Oltenia. Senatorul Popescu a cerut într-o conferinţă de presă demisia directorului Daniel Antonie pentru că nu are stocuri de cărbune. Nelu Roșca, lider de sindicat la Roșiuța, s-a declarat deranjat de afirmaţiile politicianului despre care spune că a stat pe burtă când Laurenţiu Ciurel, fostul manager al companiei, încălca legea.

Sindicalistul de la Roşiuţa, Nelu Roşca, îi transmite senatorului Dian Popescu că pe zona Motru este stoc de cărbune suficient. Liderul de sindicat spune că societatea ar putea avea probleme nu cu stocurile, ci mai degrabă cu exproprierile. ”Când erau abuzuri evidente în CEO și Ciurel încălca legi peste legi, ce a făcut Dian? L-a apucat grija de CEO. Am ajuns în situația asta pentru că nu s-au făcut exproprieri, o situație dificilă în perioada următoare va fi și la Motru, la Roșiuța avem un excavator oprit de un an de zile. Dacă nu se iau decizii și măsuri, se va opri și cel de-al doilea. Dacă domnul Antonie poartă vreo vină, CS-ul ar trebui să analizeze aceste lucruri și nu Dian Popescu sau alți oameni din afară, care timp de patru ani au stat pe burtă când Gorjul fierbea și toată lumea striga de abuzurile pe care le făceau la acea vreme”, a declarat sindicalistul la Radio Infinit.
Roșca se declară împotriva oamenilor politici despre care spune că nu au făcut niciun bine acestei țări. ”Dian Popescu a intrat în campanie și crede că exteriorizându-se în felul acesta va acapara voturile oamenilor. La CEO este un electorat destul de mare, vorbim de 15.000 de oameni care ar fi buni pentru episodul electoral care urmează. Eu sunt împotriva oamenilor politici, pentru că n-au avut capacitatea și înțelepciunea să facă bine acestei țări”, a mai spus Nelu Roșca.

Îl acuză că face jocurile lui Militaru
În replică, senatorul Dian Popescu îi recomandă sindicalistului să-și aleagă domeniul de activitate, ori sindicat, ori politică. Mai mult, Dian Popescu spune că Nelu Roșca este la comanda liberalului Severus Militaru. ”Îi recomand domnului Roșca să-și vadă de treaba sindicală și să nu facă politică sau, dacă se implică în politică, să-și dea demisia din sindicat. Domnul Roșca este la comanda domnului Severus Militaru și pentru că domnul Severus Militaru stă cuminte în banca lui, îi aruncă pe domnul Roșca în față”, a declarat senatorul Dian Popescu.

Vizualizări: 930

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: