Roţile de la 9 maşini, înţepate de tineri cheflii

Caz mai rar întâlnit în ultimii ani pe meleagurile Gorjului, înregistrat ieri dimineaţă la Bumbeşti Jiu, unde nu mai puţin de 9 maşini au fost găsite pe pană de proprietarii lor. Necazurile oamenilor au fost generate, din câte se pare, de pofta de distracţie a unor tineri care mai şi trăseseră la măsea, în ciuda faptului că sunt minori.
 Proprietarii maşinilor nu au prea crezut la început că li se putea întâmpla lor aşa ceva, însă când au văzut că într-o parcare cam jumătate din maşini aveau pană la cel puţin o roată, le-a devenit evident că situaţia în care se află nu este întâmplătoare. "Coboram din bloc să plec şi când să iau maşina mi-a arătat un puşti că e pe pană. M-am dat jos, m-am uitat la ea şi apoi au mai venit şi alţi vecini. Toţi aveam câte-o roată, câte două, unul cu o Dacie a găsit trei roţi înţepate. Numai nişte copii din ăştia prost crescuţi puteau face aşa ceva că altă explicaţie nu am. Duşmani nici nu se pune problema şi mai ales că sunt atâtea maşini afectate", spune unul dintre proprietari păgubiţi.
 Proprietarii maşinilor au observat existenţa penelor chiar şi în jurul prânzului pentru că până atunci nu avuseseră nevoie de autoturisme pentru a pleca de acasă cu ele. Oamenii au venit la Poliţie şi au reclamat situaţia respectivă, pe parcursul anchetelor, uitându-se la maşinile din jur, chiar şi poliţiştii observând că unele dintre autoturisme aveau pană. "Nu vedeam dacă nu vroiam să plec de acasă pentru că eu stau pe altă stradă, nu sunt în parcarea unde sunt cele şapte. Acum am văzut penele, am trei roţi înţepate şi nu ştiu de ce. Cred că nişte tineri din ăştia care au vrut să-şi facă de cap, că altă explicaţie nu am", spunea un alt păgubit.
 Aşadar, în unele cazuri chiar şi câte trei roţi de la acelaşi autoturism au fost înţepate, proprietarii fiind nevoiţi să apeleze la roţi de rezervă din vecini sau de la prieteni pentru a-şi duce maşinile la service. În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că trei tineri care au băut la o cârciumă din oraş noaptea trecută au ales această modalitate de distracţie, unul dintre suspecţi, un adolescent de 17 ani, fiiind deja interogat pentru a oferi mai multe amănunte despre incidentele respective. Spre seară a fost identificat şi un al doilea suspect, minor şi el, ambii fiind anchetaţi în stare de libertate pentru distrugere. 


Vizualizări: 262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: