Roxana Ciuhulescu, eliminată de medic de la Survivor

Vedeta Tv Roxana Ciuhulescu, care făcea parte din echipa Faimoşii de la „Survivor România”, a fost eliminată din cauza unor probleme medicale din show-ul transmis de Pro TV. Un alt component al echipei faimoşilor va părăsi acest show marţi seara.

Faimoşii şi Războinicii au ajuns pentru prima dată în faţa ştafetei, la scorul de 9 la 9. Războinicii au reuşit să învingă în ediţia de luni, aşa că la Consiliul de Nominalizare au ajuns tot Faimoşii, fiind eliminată vedeta Roxana Ciuhulescu, care a fost anunţată de prezentatorul emisiunii că medicii nu îi mai permit participarea la probe.

„Ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee şi să participi la efortul colectiv al echipei. Ai fost consultată de către medic şi a hotărât că tu, din punct de vedere medical, nu mai poţi face faţă traseelor solicitante care implică efort fizic. Pentru tine, Roxana, Survivor România se termină în această seară şi eşti eliminată pe considerente medicale”, a spus prezentatorul Daniel Pavel. Cu un concurent în minus deja, Faimoşii au trecut la etapa nominalizărilor, în urma cărora Andreea Tonciu, Robert Niţă şi Otilia au ajuns la votul celor de acasă iar unul dintre ei va părăsi competiţia marţi seară.

Show-ul „Survivor” a fost lider absolut de audienţă şi luni seară. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.9 puncte de rating şi 26.1% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea 6.2 puncte de audienţă şi 16.2% share.

De-a lungul difuzării, aproape 1,9 milioane de românii au urmărit jocul de imunitate, iar în minutul de aur, la ora 20.49, peste 2,5 milioane de telespectatori erau în faţa televizoarelor.

Vizualizări: 1,053

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: