Roxana Ciuhulescu câştigă un salariu uriaş la Survivor

Roxana Ciuhulescu va face parte din echipa „Faimoșilor” la show-ul TV „Survivor România” și va încasa un salariu exorbitant. Showul care debutează la Pro Tv pe data de 16 ianuarie va aduce multe vedete în faţa fanilor acestei emisiuni.

Emisiunea „Survivor România” s-a mutat la Pro TV din acest an, mutarea fiind una dintre marile lovituri de pe piața media. Show-ul va debuta pe 16 ianuarie şi reuneşte o mulţime de vedete de mare succes în echipa Faimoşilor.

Pentru a participa la emisiune, vedeta tv Roxana Ciuhulescu a renunțat la postul consilier al ministrului Eduard Novak și a zburat în Republica Dominicană pentru a-și testa puterile. Roxana va face parte din echipa „Faimoșilor” și va fi recompensată cu o sumă enormă. Pentru fiecare săptămână petrecută în concurs, fosta prezentatoare TV ar urma să încaseze 4.000 de euro, după cum a informat Playtech.

Roxana Ciuhulescu a fost în top și la ediția precedentă, cea găzduită de Kanal D. În 2021, cel mai bine plătit concurent a fost cântărețul Jador care a încasat 4.500 de euro în fiecare săptămână. Vedeta a avut şi un mesaj pentru fanii săi care vor mai primi veşti doar de la un admin pe reţelele sociale pentru că formatul emisiunii nu prevede ca participanţii să aibă acces la internet sau telefonie. „Începând de astăzi, accesul meu la telefon/internet/ rețele sociale va fi pus pe pauză, pentru o perioadă nedeterminată. Conturile mele de social media, Instagram și Facebook, vor fi administrate de un admin, care va ține legătura cu voi. Continuați să mă urmăriți, iar din 16 Ianuarie stați cu ochii pe Survivor România și PRO TV. Suportul vostru este esențial pentru mine, habar nu aveți câtă forță îmi dați și cum se simte”, a anunţat Roxana Ciuhulescu, înaintea debutului la Survivor România.

Iată cum arată echipa „Faimoșilor” la „Survivor România 2022”: CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu şi Elena Chiriac.

Vizualizări: 1,878

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: