Ruşeţ: A scăzut influenţa politică în CE Oltenia

„Complexul Energetic Oltenia a fost atacat din exterior, chiar de către oameni care au avut pârghiile necesare pentru a duce compania pe un drum bun, dar nu au făcut-o”, susţine Ion Ruşeţ, consilier al managerului Boza. Ruşeţ are şi câteva explicaţii pentru aceste atacuri.

Ion Ruşeţ, consilierul managerului CE Oltenia, pune unele atacuri asupra Complexului Energetic Oltenia pe seama faptului că societatea nu mai poate fi controlată de politicieni. „Discutăm despre cel mai mare angajator din Oltenia, cu o cifră de afaceri de un miliard de euro. O cifră care atrage interesele multora. De la înfiinţare, din 2012, influenţa politică a scăzut etapizat. Nu de tot, dar conducerile din ultimii ani au redus treptat influenţa politică. Nu s-a eliminat, dar s-a micşorat. Lucrurile pot să şi deranjeze din acest punct de vedere”, a spus Ruşeţ la Acces TV.

Ruşeţ crede că pe unii îi deranjează şi faptul că societatea a făcut profit: „A fost pentru prima dată când complexul a realizat profit, şi asta după o perioadă cu pierderi consistente. S-ar putea şi asta să deranjeze pe unii. Sunt specialişti cărora nu le convine să recunoască faptul că anul 2017 a fost pe profit şi sunt perspective să fie profit şi în 2018”, a mai spus Ruşeţ. Acesta nu a pronunţat niciun nume, dar cel mai probabil a făcut referire la fostul manager Laurenţiu Ciurel.

Vizualizări: 1,042

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: