Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Program de 7 zile în unele cariere miniere

Cererea de cărbune rămâne ridicată, chiar dacă vânzările de energie termo ale CE Oltenia nu sunt la nivelul de anul trecut. Deja în câteva cariere miniere s-a trecut la programul de şapte zile în luna iunie, cum este cazul la Peşteana, Pinoasa şi Lupoaia. Celelalte cariere miniere lucrează încă la program de 5 sau 6 zile pe săptămână, dar nu este exclus ca din iulie să treacă la 7 zile.

Nicu Bunoaica, lider sindical în zona Motru, spune că minerii ar trebui să primească acel spor de 5,5% pentru activitate continuă, dacă se trece la programul de 7 zile. Mai mult, Bunoaica a vorbit despre faptul că în cabinele metalice nu este aer condiţionat, fiind extrem de greu pentru excavatorişti să muncească opt ore. (A.A.)

Vizualizări: 2,416

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: