Ruşeţ: Îmi place să câştig bine

Liderul viitorului Sindicat Mine Energie Oltenia (SMEO) vrea să obţină pentru salariaţi ce-i place şi lui: mulţi bani. Ion Ruşeţ a câştigat în şapte luni la FNME un salariu de 10.000 de lei lunar, plus alte facilităţi. El recunoaşte că a fost un lider bine plătit şi vrea în continuare să fie la fel.

Ruşeţ crede că obţinând un salariu mare pentru el va obţine şi pentru salariaţi. „Eu am fost un lider, recunosc, bine plătit. Vă spun un lucru şi după ce se va termina acest provizorat şi voi fi în Biroul Executiv îmi voi negocia un salariu pentru mine, pentru că dacă nu reuşesc să negociez un salariu pentru mine, cum să-i ajut pe ceilalţi? Voi negocia un salariu decent şi un salariu care să-mi asigure independenţă“, a declarat el la Gorj TV.

Într-un fel, această afirmaţie este în contradicţie cu noua filozofie SMEO la negocieri, potrivit căreia importante sunt locurile de muncă şi nu câştigurile. „Dacă dispare compania ce mai apărăm?”, se întreba Ion Ruşeţ, argumentând astfel gândirea noului sindicat. Dar, clarificatoare este următoarea declaraţie a lui Ion Ruşeţ: „Mie nu-mi plac lucrurile făcute în spatele uşilor, adică banii veniţi pe sub masă. Eu sunt transparent, doresc să câştig bine, îmi place să câştig bine, nu vreau să mă vând pe ceva care nu mi se cuvine“, a explicat acesta la o emisiune la Gorj TV. (M.M.)

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: