A Beautiful Cosmos, show de DJ al Alexandrei Bădoi

Gorjeanca Alexandra Bădoi a lansat recent primul său show online de DJ, sub numele „A Beautiful  Cosmos”. Artista a studiat în toamna anului trecut la o şcoală renumită de muzică electronică de la Londra, unde a învăţat să mixeze, iar cu această ocazie îşi pune în practică abilităţile de DJ.

Alexandra Bădoi a fost prima cântăreaţă din România care a cântat alături de celebrul DJ olandez Armin Van Buuren, cu care a lansat anul trecut  chiar şi o piesă, „Cosmos”. Van Buuren a fost cel care i-a făcut şi o surpriză plăcută tinerei artiste din Târgu Jiu, invitând-o să cânte alături de el la Untold, pe un stadion arhiplin, în faţa a peste 60.000 de spectatori.

Întâlnirea cu celebrul DJ nu a rămas fără urmări pentru că Alexandra şi-a descoperit pasiunea pentru mixaj pe care acum o pune în practică. Tehnicile de DJ pot fi urmărite în cel mai  nou proiect al artistei de muzică trance intitulat „A  Beautiful Cosmos”, un show care poate fi urmărit  online pe pagina  oficială a Alexandrei Bădoi şi pe  canalul de youtube asociat. Tot acolo artişti precum Armin van Buuren, Andrew Rayel sau Bogdan Vix i-au trimis mesaje de încurajare Alexandrei, iar fani din întreaga lume au apreciat debutul artistei în cariera de DJ.

Absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din Bucureşti şi masterandă la Masterul de Brand Management şi Comunicare Corporativă S.N.S.P.A., Alexandra visează să devină un nume important în muzica trance. De altfel, apariţia sa de la Untold nu a fost şi singura pe scena unui festival important. Ea a mai fost invitată la festivaluri şi evenimente muzicale importante, la Sankt Petresburg, în Rusia, şi la Kuala Lumpur, în Malaezia.  

Galerie foto


Vizualizări: 1,203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: