Golea tatăl şi fiul, la clubul Pandurii

Liderul sindical Marin Golea a fost desemnat de sindicatele miniere pentru a face parte din AGA de la Pandurii. În acelaşi timp, fiul său Ovidiu Golea a fost angajat la club.

Pandurii fac curăţenie la echipa a doua şi vor să scape de toţi jucătorii trecuţi de 21 de ani. Printre aceştia se regăseşte şi fiul sindicalistului Marin Golea, Ovidiu. Golea senior a fost numit recent ca reprezentant al sindicatelor în AGA, aşa că Ovidiu  nu putea fi dat afară pur şi simplu. S-a găsit o soluţie de compromis aşa că Golea junior va fi introdus în administraţia clubului. „Ovidiu Golea este momentan la club, am discutat cu el. Este un băiat care are o pregătire foarte bună, a terminat informatica la Bucureşti, stăpâneşte 2-3 limbi străine. Cred că ne va ajuta în administraţia clubului, încercăm să-i găsim o funcţie. Eu am mână liberă din partea acţionarilor să îmi fac echipa mea cu care lucrez, cine este cu mine este cum se spune în barcă, cine nu, coboară. Nu sunt probleme, ne va ajuta. Am văzut ceva în el, sper să nu mă fi înşelat”, a confirmat ieri preşedintele Eugen Pîrvulescu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, crede că Marin Golea nu are pe cine reprezenta în AGA pentru că USMO nu şi-a plătit contribuţiile către club şi ca atare şi-a pierdut calitatea de acţionar. „Nu-l cunosc prea bine pe domnul Golea, dar este vorba de calitatea sa în AGA pe care o are USMO. Ea există în drept, în fapt nu prea mai există. De moment ce nu mai ai persoana juridică pe care s-o reprezinţi ce să mai cauţi? Pe cine să reprezinţi? E de drept eliminat”, a declarat Ion Călinoiu. Pe de altă parte, şi Eugen Pârvulescu, susţinut inclusiv de Călinoiu pentru a fi preşedintele Consiliului de Administraţie de la Pandurii, este tot reprezentantul USMO.

Vizualizări: 295

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: