Ruşeţ spune că funcţionarea CEO este în pericol

Senatorul PDL Ion Ruşeţ a declarat vineri la Radio Infinit că funcţionarea Complexului Energetic Oltenia este în pericol. Motivul: intervine prea mult politicul. Acesta a spus că liderul liberal Dian Popescu, primarul Ion Iordache din Turceni şi alţi lideri USL pun la punct organigrama societăţii.

Dacă până acum USL acuza PDL de numiri politice la complexurile energetice şi SNLO, a venit rândul portocaliilor, aflaţi acum în Opoziţie. Ion Ruşeţ spune că funcţionarea Complexului Energetic Oltenia este în pericol pentru că implicarea liderilor USL este peste măsură. Acesta mai spune că foarte mulţi s-au găsit acum specialişti în minerit şi energie. Liderul democrat-liberal susţine că liderul liberal Dian Popescu şi primarul din Turceni Ion Iordache fac vizite dese la complexul energetic din localitate.„Au intrat peste directorii actuali, au făcut organigrame, au împărţit funcţii. Este cazul domnilor Vasile Ogârlaci, Dian Popescu şi Laurenţiu Ciurel. Primarul din Turceni împreună că Dian Popescu vizitează des Turceniul pentru a discuta organigrame. Se pune în pericol începutul activităţii acestei companii mari. Este pusă în pericol funcţionabilitatea acestei entităţi“, a declarat Ruşeţ.

Ion Ruşeţ s-a arătat deranjat şi de faptul că adversarul său politic, Ion Călinoiu, a criticat componenţa Comitetului de Supraveghere al CEO, despre care a comentat că a fost pus politic. A amintit că din această structură de conducere fac parte 7 membri, printre care şi Gavril Baican, fostul director general al Societăţii Lignitului Oltenia, fost secretar de stat în guvernul Adrian Năstase.

Liderul liberalilor gorjeni, Dian Popescu, spune că a fost o singură dată în complexul Turceni.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: