S-a deschis un nou Centru de evidență a populației în Gorj

Centrul de evidența populației din Bălești funcționează de miercuri și va deservi populația celei mai mari comune din județul Gorj. Centrul a fost deschis la ora 10.00 și cinci locuitorii s-au programat în prima zi de lucru pentru a-și schimba actele de identitate. Acesta funcționează lângă sediul Primăriei Bălești. 

„După 7-8 luni de documente și obținerea de avize, am reușit să aducem în localitatea noastră acest serviciu atât de important pentru toți locuitorii noștri din comună. Îi așteptăm pe toți să se adreseze noului centru. Le-am scutit oamenilor un drum.

În fiecare an, avem în jur de 900-1000 de solicitări pentru schimbarea actelor de identitate. Trei persoane vor deservi acest serviciu“, a spus primarul localității Bălești, Mădălin Ungureanu, la o emisiune de la postul 1 Plus Tv. 

Acesta a precizat că a avut discuții cu primarii localităților învecinate, pentru ca și localnicii din aceste comune să aibă posibilitatea de a se adresa centrului de la Bălești: „Am avut discuții cu colegi din comunele limitrofe. Dacă își exprimă dorința, putem să ne ocupăm și de cetățenii din alte comune. Deocamdată, acest lucru nu este posibil“. 

Vizualizări: 2,185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: