S-a însurat cu femeia care l-a băgat în puşcărie

Omul de afaceri gorjean Marius Benegui s-a căsătorit în noaptea de Revelion, la Poarta Sărutului, cu femeia care l-a începutul anului 2013 l-a băgat pentru 24 de ore în arest, acuzându-l de tâlhărie. Aleasa inimii, Valeria Luminiţa Stan, este din Piteşti şi are 41 de ani.

Interesant este că cei doi au avut anul trecut un proces la Pitești pentru „pretenții de logodnă” și tot în 2013 Benegui a fost trimis în judecată pentru tâlhăria de care l-a acuzat Valeria Luminița Stan. Ancheta și-a urmat cursul, iar acum, cei doi, chiar dacă sunt căsătoriți, au calitatea de inculpat și, respectiv, parte civilă. Următorul termen în acest dosar este programat la începutul lunii viitoare, procesul amânându-se deja de câteva ori din cauza absenței martorilor sau a avocaților lui Benegui. Judecătorii piteșteni s-au interesat în acest dosar și de o sentință pe care magistrații gorjeni au dat-o cu mai bine de doi ani în urmă față de omul de afaceri, acesta fiind condamnat la o jumătate de an de închisoare cu suspendare, după ce a fost depistat băut la volan, executarea fiind înlocuită cu un termen de încercare de doi ani și jumătate. Marius Benegui a fost unul dintre puținii oameni de afaceri gorjeni care în anii trecuți, înainte de criză, figura în topul milionarilor în euro din România. În prezent, firma sa, Ralbex, este în insolvenţă.

Cei doi miri sunt doar unul din cele peste 180 de cupluri pe care Florin Cârciumaru le-a căsătorit din 2000 încoace de Revelion. Edilul se mândrește că până acum niciuna din familiile întemeiate la Poarta Sărutului nu a divorțat, aşa că și pentru Marius Benegui și aleasa inimii sale semnele pentru mariajul din noaptea de Revelion sunt de bun augur, în ciuda întâmplărilor tumultuoase din trecut.

Vizualizări: 199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: