S-a lansat filmul românesc care poate sparge topurile Netflix

Un film românesc are șanse mari să spargă topurile Netflix după ce s-a făcut deja remarcat la doar câteva zile după ce a fost lansat. Este vorba de ultima parte a trilogiei, „Pup-o, mă!”: „Ouăle, franceza și ardelenii”, care face furori pe platformă.

Netflix este una dintre cele mai des utilizate platforme de streaming pe care și filmele românești au început să apară iar o mare parte dintre ele s-au dovedit a fi un adevărat succes.

După filmul Teambuilding, care a fost apreciat atât în cinematografe, cât și pe Netflix, iată că o nouă producție românească face furori. Vorbim despre un film care, la doar câteva zile de la lansare, a reușit să ajungă în top 10 producții întocmit de Netflix.

Este vorba despre seria de filme „Pup-o, mă!”, care s-a dovedit a fi un real succes pe Netflix. Ultima parte a trilogiei, „Pup-o, mă!”: „Ouăle, franceza și ardelenii”, face furori pe platformă și nu e de mirare, dacă stăm să ne uităm la acțiunea filmului.

Comedia este una de-a dreptul incredibilă. Inclusiv producătorii au fost uimiți de succesul ei. Și totuși cum a apărut povestea și ce se ascunde în spatele ei? Veți rămâne uimiți să aflați că cei care au creat o astfel de peliculă se cunosc de ani buni. Mai mult de atât, ei au și o relație de prietenie deosebită. Alin Panc și Alexandru Pop, cunoscut și sub numele de Sandu Pop, au vorbit recent despre succesul filmului. Cei doi sunt prieteni din copilărie și iată că au reușit să colaboreze la un alt nivel. S-au cunoscut când aveau doar 15 ani, i-a atras mediul artistic și iată că în final a ieșit o colaborare destul de interesantă.

Cât despre seria filmelor ”Pup-o mă”, aceasta a înregistrat audiențe record, atât pe Netflix, cât și în cinematografe. Începând cu 1 aprilie, ultima parte a trilogiei a apărut și pe Netflix. ”Ouăle, franceza și ardelenii” a fost deja vizualizat de nenumărați abonați și deja se dovedește a fi un real succes.

Un alt film românesc care de asemenea a captat atenția abonaților de pe Netflix este ”Legături bolnăvicioase”. Pelicula i-a lăsat pe mulți fără cuvinte. Iar protagoniștii sunt actori de renume precum Carmen Tănase, Tudor Chirilă, Ioana Barbu, dar și Maria Popistașu.

Vizualizări: 1,863

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: