S-a sinucis la 17 ani din cauza iubitei! Mesajul ei: Doar noi știm adevărul!

Un tânăr de 17 ani s-a sinucis spânzurându-se de un copac din apropierea casei sale din Arcani. Primele informații arată că Alberto a recurs la acest gest în urma unei discuții cu iubita sa Denisa. Alberto era elev la Liceul „Gheorghe Magheru“ din Târgu Jiu.
Moartea tânărului i-a șocat familia, apropiaţii, dar și colegii de liceu. Colegul său de bancă, Robert, a postat pe Facebook un mesaj extrem de emoționat. ”Fete mai existau…dar acum asta e, nu am plâns în viața mea pentru cineva cum o fac pentru tine, când văd cum și-au bătut de prietenul meu cel mai bun. (…) Ai fost prietenul meu în care aveam încredere mulți ani, n-am știut că tu vei pleca așa.. și în așa hal, din vina cui? Da, din vina ei, știi, că poate cumva poți vedea aceste vorbe, ea se simte nevinovată de moartea ta…aveam pretenții la tine pe cine alegi și ce vei face.. (…) Odihnește-te în pace, bun prieten! Ai parte de lumină acolo unde ești. Te iubesc!”, a scris acesta pe Facebook.
Întrebat de jurnalişti dacă o cunoştea pe iubita lui Alberto, Robert a spus că nu o știa personal. „Nu o cunoşteam personal, dar știam că are o prietenă, avea o relație frumoasă. Nu se certau, că se înțelegeau destul de bine“. Spune că a vorbit cu el și înainte cu câteva ore de a se sinucide și nimic din comportament nu i-a atras atenția.
Denisa este fata din cauza căreia Alberto s-ar fi sinucis. Motivul real doar el îl știe. Și Denisa a scris pe Facebook un mesaj. ”Dumnezeu să îl ierte.. Nimeni nu o să știe în veci adevărul, nici tu, nici nimeni, eu și el și nu mă acuza, dacă nu știi … Nu ai idee cât de mult sufăr și îl iubesc. Aruncați toți cu vorbe, dar nu știe nimeni, poate când nu o să mai fiu eu, atunci se va afla adevărul, pentru că îl voi lăsa eu, dar până atunci nu, pentru că așa mi-a cerut.  Să știm doar noi! Nu ai cum să înțelegi”, a scris Denisa. „Nu mai are nici un sens să fiu puternică“, a mai scris aceasta pe pagina unor prieteni care discută acest subiect.
LAUDE
Simona Pătrășcoiu, directorul școlii, spune că gestul lui Alberto a fost o surpriză. Spune că era un elev normal, avea note și mai mari, și mai mici, dar nu avea absențe.
DOSAR
Tânărul ar fi anunțat-o pe iubita lui ce are de gând să facă. Aceasta l-a sunat pe tatăl lui Alberto ca să-i spună ce vrea să facă băiatul. A fost prea târziu. Inspectoratul Județean de Poliție Gorj a deschis un dosar pentru moarte suspectă, așa cum se procedează în astfel de cazuri. Alberto Mezdrea a lăsat un mesaj prin care le cere iertare părinților.

Galerie foto



Vizualizări: 2,929

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: