S-au bătut în fața școlii

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi, marți, prin apel la 112 despre faptul că, în fața Școlii Gimnaziale Văcarea, ar avea loc un conflict, între mai multe persoane. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au constatat că, doi bărbaţi, de 38 şi 42 de ani din orașul Urziceni, judeţul Ialomița, respectiv comuna Cornățelu, judeţul Dâmbovița, în calitate de reprezentanți ai unei asociații caritabile, s-au deplasat la Școala Gimnazială Văcarea din comuna Dănești pentru a împărți cadouri elevilor.

În timp ce se aflau în fața școlii, între aceștia și un bărbat, de 32 de ani și soția sa, de 26 de ani, ambii din orașul Bumbești Jiu, a izbucnit un conflict, din cauza unor neînțelegeri mai vechi, referitoare la o strângere de fonduri, moment în care bărbatul de 38 de ani și femeia ar fi exercitat acte de violență unul împotriva celuilalt.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Postului de Poliție Dănești pentru continuarea cercetărilor, unde au formulat plângere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

În urma continuării cercetărilor, s-a stabilit faptul că la altercație a participat și soțul femeii din orașul Bumbești Jiu, cercetările fiind extinse și pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.
 

Vizualizări: 1,729

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: