S-au pus în vânzare bilete la Târgu Jiu pentru FCU Craiova - FC Voluntari

Biletele pentru meciul care se dispută joi pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu s-au pus în vânzare la casa de bilete a stadionului. FCU Craiova întâlnește pe FC Voluntari în meciul din etapa a doua a grupelor Cupei României.

FCU Craiova a ales să revină la Târgu Jiu pentru a juca în cupă pe Stadionul Municipal. Joi după-amiază se va disputa pe Municipalul târgujian meciul din grupele cupei dintre FCU și FC Voluntari, prilej pentru suporterii gorjeni ai oltenilor să își revadă la lucru favoriții.

Clubul craiovean a anunțat că joi va pune în vânzare bilete pentru acest meci și la Târgu Jiu, după ce a distribuit aceste bilete la Craiova.

Casa de bilete de la stadionul din Târgu Jiu va fi deschisă între orele 10.00 – 16.00 iar prețurile biletelor sunt următoarele: VIP – 80 RON; Tribuna I – 30 RON; Tribuna II – 20 RON; Peluza Sud – 10 RON; Peluza I – 10 RON iar prețul unei loje pe meci este de 2.000 RON, iar aceasta poate fi achiziționată de cel mult 10 persoane.

Clubul din Bănie a mai anunțat că au acces gratuit copiii până la 12 ani, la Tribuna a II-a, însoțiți de un adult, posesor de bilet sau abonament, în baza certificatului de naștere și a biletului de acces. Abonamentele achiziționate pentru sezonul 2022-2023 sunt valabile la meciurile disputate pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: