Să fim mai buni… să fim altfel! Acţiuni inedite la Colegiul Auto din Târgu Jiu

Săptămâna „Şcoala Altfel” este, în fiecare an, un prilej pentru unităţile de învăţământ din toată ţara de a derula activităţi extraşcolare cu puternic impact asupra elevilor. Aşa se întâmplă şi la Colegiul Auto „Traian Vuia” din Târgu Jiu, unde profesorii au propus şi coordonat acţiuni interesante şi variate, de la vizite şi excursii la concursuri şi activităţi de voluntariat.

În acest sens, un grup de elevi, îndrumaţi de profesorii diriginţi, a derulat o activitate inedită în parteneriat cu Centrul Christian pentru persoane cu dizabilităţi. Copiii au contribuit la confecţionarea unor obiecte decorative pe tema sărbătorilor de Paşte, implicând şi persoanele care beneficiază de serviciile centrului, totul fiind parte a terapiei ocupaţionale.

Acţiunea a fost considerată interesantă şi utilă de ambele unităţi partenere şi de persoanele implicate. „Am învăţat astăzi să fim mai buni şi să nu judecăm! Să acceptăm oamenii, cu bune şi cu rele, să privim cu bunăvoinţă în jur. Orice om are măcar o fărâmă de frumos în sufletul său! Trebuie doar să o descoperim! Am găsit aici oameni frumoşi şi buni, prietenoşi şi primitori, iar în mijlocul lor ne-am simţit ca într-o familie. Mulţumim Centrului Christian! Vom reveni cu drag!”, a declarat Bianca P., elevă în clasa a XII-a. (A.A.)

Galerie foto



Vizualizări: 939

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: