Sala de sport din Runcu va găzdui un turneul naţional al Diviziei A

Clubul Sportiv Universitar "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu organizează Turneul final al locurilor 4 Divizia A la handbal masculin. Aceasta este prima competiţie de acest nivel găzduită de sala din Bîlta – Runcu, acolo unde echipa de handbal masculin a UCB Târgu Jiu dispută jocurile de pe teren propriu.


Clubul Sportiv Universitar "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu a înaintat Federației Române de Handbal o oferta de organizare a turneului final al locurilor 4 Divizia A la handbal masculin, acceptată de forul handbalistic naţional. Astfel, în perioada 6 -8 mai, în Sala de Sport a Liceului Tehnologic "General Constantin Șandru" din Bîlta, comuna Runcu, judeţul Gorj, va avea loc acest turneu la care vor participa patru echipe.

Alături de CS U "Constantin Brâncuși" Târgu Jiu vor mai lua parte la întreceri echipele CS "U" Cluj Napoca, CSM Bacău şi CSM Alexandria. „Va fi un regal handbalistic agreabil, în care veți putea vedea jucând pe unii dintre cei mai buni handbaliști din țară, dar mai ales veți avea posibilitatea să-i încurajați pe handbaliștii noștri la ultimele apariții din acest sezon. Intrarea va fi liberă în limita celor 180 de locuri, cât este capacitatea sălii. Vă așteptăm în număr cât mai mare ca să îi susţinem pe băieții noștri!”, a fost mesajul directorului clubului UCB Târgu Jiu, Virgil Popovici.

UCB Târgu Jiu joacă meciurile de pe teren propriu la Bîlta de la începutul acestui sezon pentru că nu a primit acordul Primăriei Târgu Jiu la timp ca să poată juca în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 297

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: